Särskilt stöd / extra anpassningar

Specialpedagogerna på Beckombergaskolan arbetar både övergripande och direkt med barn i behov av stöd. Tillgängliga lärmiljöer för alla elever på Beckombergaskolan är vårt mål!

Förutsättningen för all specialundervisning är ett nära samarbete med pedagoger och vårdnadshavare. I samtal med personal får vi veta vilka elever som är i behov av stöd. Ytterligare sätt att upptäcka dessa elever är bl a genom gemensamma screeningar som genomförs regelbundet enligt skolans plan.

För de barn som är i behov av stöd görs i första hand extra anpassningar i klassrummet och/eller på fritids. Om det finns behov av ytterligare stöd gör pedagogerna en utredning och upprättar därefter, vid behov, åtgärdsprogram som sedan utvärderas.

Du är alltid välkommen höra av dig.