Om skolan

Beckombergaskolan är en kommunal skola i Bromma som ligger i natursköna Beckomberga Park i Bromma.

På skolan har vi elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en liten grundsärskoleklass. Hit kommer ca 590 elever varje dag för att utvecklas och lära för framtiden.

Skolgården

Skolgården är grön och inbjudande med många roliga leksaker som klätterställningar, bollar och sparkcyklar. Skolan har en multisportplan med konstgräs och tillsammans med vuxna organiseras fotbollsmatcher dagligen. På rasterna organiseras olika aktiviteter och ibland utmaningar i form av att vuxna utmanar barnen eller tvärt om.

Trygghet

Ordning och reda och tydliga strukturer är viktigt för att göra skolan trygg för eleverna. De ska veta vad som förväntas av dem.

Vi vill vara den absolut bästa skolan för just våra elever!

Beckombergaskolan
Styresman Sanders väg 14